Restaumatic Arrow icon Ellipsis Prejsť na hlavný obsah Košík
Na správny chod stránky sú potrebné sessionStorage a localStorage. Využívate režim súkromného prehliadania?
Využívate starý prehliadač. Prosíme aktualizovať prehliadač pre bezproblémové využívanie stránky.
  • DOMOV
    • Hlavná stránka
    • Recenzie
    • Galéria
  • MENU DLHE DIELY
  • Jedna basen logo
  • MENU RUŽINOV
  • KONTAKT
  • KAČACIE HODY

Menu

  1. DOMOV
  2. Menu
  • DOMOV
    • Hlavná stránka
    • Recenzie
    • Galéria
  • MENU DLHE DIELY
  • Jedna basen logo
  • MENU RUŽINOV
  • KONTAKT
  • KAČACIE HODY
  • DOMOV
    • Hlavná stránka
    • Recenzie
    • Galéria
  • MENU DLHE DIELY
  • MENU RUŽINOV
  • KONTAKT
  • KAČACIE HODY
  • MENU PONDELOK 10.11.2025
  • MENU UTOROK 11.11.2025
  • MENU STREDA 12.11.2025
  • MENU ŠTVRTOK 13.11.2025
  • MENU PIATOK 14.11.2025

MENU PONDELOK 10.11.2025

Hokkaido tekvicový krém, krutóny 0,3l/A:1,3,7/
Slepačí vývar so zeleninou a niťovkami 0,3l /A:1,3,9/
  • 140g Zapekané kuracie prsia so šunkou a syrom v paradajkovej omáčke, dusená ryža, polníček /A:3,7/

  • 150g Vyprážaná fašírka, zemiakové pyré, kapustový šalát /A:1,3,7,10/

  • 400g Furmanské halušky s bryndzou, kyslou smotanou a oštiepkom, opečená klobáska, pažítka /A:1,3,7/

  • 150g Vyprážaný kurací/bravčový rezeň, zemiakový šalát viedenský/A:1,3,7,10/

MENU UTOROK 11.11.2025

Hrachová s údeným mäsom, chlieb 0,3l/A:1,9/
Slepačí vývar so zeleninou a niťovkami 0,25l /A:1,3,9/

  • 130g Kurací Cordon Bleu, dusená ryža, hanácky šalát /A:1,3,7,10/

  • 420g Dubákové krémové risotto s plátkami marinovaných kuracích pŕs, rukola, parmezán /A:7/

  • 150g Vyprážaný kurací/bravčový rezeň, zemiakový šalát viedenský/A:1,3,7,10/

  • 200g Konfitovaný bravčový bok, dusený kel na víne, zemiaková knedľa, tymiánová šťava/A: 1,3,7/

MENU STREDA 12.11.2025

Kulajda so zašľahaným vajcom a kôprom, chlieb 0,3l/A:1,3,7/
Slepačí vývar so zeleninou a niťovkami 0,25l /A:1,3,9/
  • 250g Pečené karacie stehno, dusená ryža, maslová omáčka, kompót/A:7,12/

  • 140g Bravčový steak glazovaný medovým maslom, zemiakovo-hráškové pyré, anglická zelenina/A:7/

  • 420g Farfalle v paradajkovej omáčke s olivami a bazalkou, pečené prosciutto, parmezán/A:1,3,4,7,8/

MENU ŠTVRTOK 13.11.2025

Kapustová s klobásou a hubami, chlieb 0,3l/A:1/
Slepačí vývar so zeleninou a niťovkami 0,25l /A:1,3,9/
  • 140g Pečená bravčová krkovička, dusená biela kapusta, parená knedľa/A: 1,3,7/

    140/200g /A:1,7,12
  • 180g Kuracia pečeň na cibuľke, dusená ryža, kyslá uhorka/A:1,3,7,12/

    150g/200g
  • 200g Konfitovaný bravčový bok, dusený kel na víne, zemiaková knedľa, tymiánová šťava/A: 1,3,7/

MENU PIATOK 14.11.2025


Paradajková s parmezánom 0,25l/A:7/
Slepačí vývar so zeleninou a niťovkami 0,25l /A:1,3,9/
  • 130g Vyprážaný syr, hranolky, domáca tatarka/A:1,3,7,10/

    140/190g /A1,3,7,10,12/
  • 400g Maccaroni so syrovou omáčkou, kuriatka na víne, slaninová posýpka, mladá cibuľka/A:1,3,7/

    140/200g/A: 1,7,10,12,/
  • 150g Vyprážaný kurací/bravčový rezeň, zemiakový šalát viedenský/A:1,3,7,10/

    350g /A: 1,7,10,12,/
  • 200g Konfitovaný bravčový bok, dusený kel na víne, zemiaková knedľa, tymiánová šťava/A: 1,3,7/

Jedna báseň Dlhé Diely logo
Pribišova 3173/6, 841 05 Karlova Ves, Bratislava
Telefón: 0911759999
E-mail: jednabasendd@gmail.com

IČO: 50146718


Ako sa sem dostať?

Hotovosť alebo platobná karta

Objednaj online

Stiahnuť z Google Play

Zmluvné podmienky | Ochrana osobných údajov | Nastavenia súborov cookie | Marketingový súhlas | Accessibility statement | Reštauračný panel

Táto stránka používa súbory cookie na poskytovanie služieb. V prehliadači môžete určiť podmienky pre ukladanie alebo prístup k súborom cookie.

Označenie alergénu

  1. Lepok
  2. Kôrovce
  3. Vajcia
  4. Ryby
  5. Arašidy
  6. Sójové zrná
  7. Mlieko / Laktóza
  8. Orechy
  9. Zeler
  10. Horčica
  11. Sezam (semená)
  12. Oxid siričitý a siričitany
  13. Vlčí bôb
  14. Mäkkýše

Ok

NOVINKA!

Máme najlepší online objednávkový systém na Slovensku!

Plaťte kartou alebo v hotovosti

Bez registrácie
Rýchle a jednoduché!

OK!